Algemene instellingen

Hier kunt u de algemene instellingen voor het gebruik van de app vinden.

App in- en uitschakelen
Met de instelling App in- en uitschakelen kunt de app tijdelijk activeren.

Let op: Het kan tot vijf minuten duren voordat de wijzigingen doorgevoerd zijn.

Tekst in footer weergeven
Laat onderaan uw website uw beoordeling zien, met een link naar uw reviews. Activeer de optie “Beoordeling in footer weergeven”. De tekst kunt u zelf aanpassen onder “Teksten”.

Hierbij kunt u de volgende variabelen gebruiken: [review_system][shop_name][rating][num_rating]. Het kan tot vijf minuten duren voordat de wijzigingen doorgevoerd zijn. 

Wijzigingen Rich Snippets in Google
Wanneer de app wordt ingeschakeld kan het tot twee weken voordat de wijzigingen in Google zichtbaar zijn. Ook het bijwerken van de gegevens kan een aantal weken duren voordat deze zijn overgenomen in Google.

De gegevens kunnen in de tussentijd wel getoond worden in de footer op uw webshop en kunnen getest worden via https://search.google.com/structured-data/testing-tool/.

Het gebruik van deze app biedt geen garantie dat de sterren in Google daadwerkelijk getoond worden. Google kan uw Rich Snippets alsnog blokkeren. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat de sterren in alle zoekresultaten zichtbaar zijn, behalve de homepage. U kunt de app 30 dagen gratis testen om te zien hoe de sterren voor de zoekresultaten van uw webshop zichtbaar zijn.