Algemeen

Hier vindt u de algemene instellingen. Deze instellingen hebben meestal invloed op alle pagina's in het thema.

Algemeen

Logo
Upload hier uw logo. Indien uw webshop in meerdere talen te gebruiken is, upload dan voor elke taal een logo. Aanbevolen formaat: 200x52 pixels.

Shop naam
Voer hier de naam van uw webshop in. Deze word o.a. gebruikt in ALT teksten, de footer en meer. Indien uw webshop in meerdere talen te gebruiken is, voor dan voor elke taal de naam in.

Algemene pagina url's

Voer hier de url in naar de aangegeven pagina's. Deze instellingen worden sterk aanbevolen om juist in te vullen.

Contactpagina
Voer hier de url in naar uw contactpagina. Laat leeg indien u geen contactpagina heeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Voer hier de url in naar uw c. Laat leeg indien u geen cheeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Blogpagina
Voer hier de url in naar uw blogpagina. Laat leeg indien u geen blogpagina heeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Betaalmethoden pagina
Voer hier de url in naar uw betaalmethoden pagina. Laat leeg indien u geen betaalmethoden pagina heeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Merken pagina
Voer hier de url in naar uw merkenpagina. Laat leeg indien u geen contactpagina heeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Account pagina
Voer hier de url in naar de klanten accountpagina. Laat leeg indien u geen klantenaccount pagina heeft. Voer de url in voor elke beschikbare taal.

Review Widget

Gebruik de Auto Google Stars App ipv de standaard widgets (Aanbevolen, instelling werkt alleen als de app geïnstalleerd is vanuit de App Store)
Met deze instelling word er een unieke Review Widget gegenereerd op basis van uw webshop beoordelingen. Om deze instelling te laten werken moet u de app Auto Google Stars geïnstalleerd hebben.

Custom Widget Code (Laat leeg voor geen widget)
Voer hier de (iframe) code in van de review widget van uw reviewpartij. (Bv Kiyoh, WebwinkelKeur, Trustpilot etc)