Klantenservice

Hier vindt u de instellingen voor de klantenservice- en contactgegevens in uw webshop. Deze gegevens komen o.a. terug in de klantenservice widget* en in de footer van uw webshop.

Contact informatie

Het duidelijk laten terugkomen van uw juiste contactgegevens helpen mee aan een betrouwbare uitstraling. Voer deze gegevens dan ook zo volledig mogelijk in.

Bedrijfsnaam
De naam van uw webshop of bedrijf. Deze word o.a. gebruikt in de contactgegevens in de footer.

Adres
Vul hier het volledige adres in waar uw bedrijf gevestigd is. Het adres word o.a. gebruikt in de contactgegevens in de footer.

E-mail
Vul hier het e-mailadres in waarop de klantenservice van uw webshop bereikbaar is. Dit e-mailadres wordt o.a. gebruikt in de klantenservice widget en in de footer.

Telefoonnummer
Vul hier het telefoonnummer in waarop de klantenservice van uw webshop bereikbaar is. Dit telefoonnummer wordt o.a. gebruikt in de klantenservice widget en in de footer.

WhatsApp
Vul hier het mobiele nummer in waarop de klantenservice van uw webshop bereikbaar is. Dit telefoonnummer wordt o.a. gebruikt in de klantenservice widget en in de footer.
Voor het Nederlandse telefoonnummer 06 12 34 56 78 voert u +31612345678 in. Zo kan de gebruiker direct WhatsApp openen met het juiste nummer, zonder deze eerst in zijn/haar contacten op te hoeven slaan.

Openingstijden

Door de openingstijden goed in te vullen kunt u in de klantenservice widget* aangeven of de klantenservice open of gesloten is.

Activeer open/gesloten widget
Kies of u in de klantenservice widget wilt laten zien of de klantenservice geopend of gesloten is.

Maandag - Dinsdag
Vul hier de openingstijden in. Het is belangrijk het volgende formaat aan te houden: uu:mm-uu:mm. (u = uur, m = minuut)
Gebruik geen spaties, vul geen andere tekst in en vul de tijden volledig in. De widget berekend namelijk automatisch of de klantenservice geopend is wanneer iemand de webshop bezoekt. Wanneer gegevens onjuist zijn ingevuld faalt de berekenen, en kan de website crashen.

Enkele juiste voorbeelden zijn:

  • 08:15-16:30
  • 00:00-23:59
  • 09:00-17:30

Enkele foute voorbeelden zijn:

  • 09:00 uur - 17:30 uur
  • 09:00 - 17:30
  • 09:00 tot 17:30
  • 9:00-17:30
  • Open van 9 tot 5

De klantenservice widget is alleen zichtbaar wanneer je gebruik maakt van slider type "Slider met servicedesk". Wanneer u de widget ook op andere plekken wilt tonen kunt u contact opnemen met [email protected].