Hoe werkt Multishop Complete?

Multishop Complete van InStijl Media kan de inhoud van één Lightspeed webshop andere Lightspeed webshops synchroniseren.

Daarnaast kan de voorraad nagenoeg realtime over alle webshops heen en weer gesynchroniseerd worden.

Eén webshop wordt als 'Bron' aangewezen. Vanuit deze webshop kun je de content van je webshop toevoegen, zoals je dit gewend bent. Alle producten, categorieën, tekstpagina's worden automatisch naar de andere shop(s) worden overgezet, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Multishop Complete herkent het automatisch wanneer er wijzigingen zijn gedaan aan eerder toegevoegde items. Deze wijzigingen zullen binnen enkele minuten ook in alle andere shops worden doorgevoerd.

Per taal een andere domeinnaam

In Lightspeed kun je gemakkelijk een meertalige webshop beheren. Helaas is het niet mogelijk om in één abonnement voor elke taal een apart domeinnaam toe te voegen. In Lightspeed ziet een meertalige shop er standaard zo uit:

  • Nederlands: www.mijnwebshop.com/nl/
  • Duits: www.mijnwebshop.com/de/
  • Engels: www.mijnwebshop.com/en/

Om een apart domeinnaam per taal in te stellen, zul je verschillende Lightspeed abonnementen aan moeten schaffen. Door verschillende shops in Lightspeed te openen, kun je je meertalige shop als volgt in stellen:

  • Nederlands: www.mijnwebshop.nl
  • Duits: www.mijnwebshop.de
  • Engels: www.mijnwebshop.com

Helaas bied Lightspeed geen mogelijkheden om de content van alle shops in één backoffice te beheren.

Met de Multishop van InStijl Media is dit wel mogelijk! Je kunt dit doen door één webshop als 'Bron' aan te merken. Vanuit die webshop beheer je de content in alle gewenste talen.

Onze Multishop functionaliteit zorgt dat de content in de juiste taal in de juiste webshop terecht komt. Zo beheer je je meertalige webshop eenvoudig vanuit één backoffice.

Meer weten? Kijk op www.instijlmedia.nl/lightspeed/multishop-complete/ of bekijk onderstaande video.