Postcode.nl abonnement aanvragen

Een abonnement bij Postcode.nl is een vereiste om gebruik te maken van de app.

Waarom Postcode.nl?

Postcode.nl maakt het mogelijk alle adresgegevens voor verschillende landen te integreren in elk systeem. Hierbij worden meerdere validaties uitgevoerd, zodat alle adressen altijd 100% kloppen en up-to-date zijn.

In verhouding tot andere partijen is Postcode.nl de goedkoopste met de meest uitgebreide mogelijkheden.

Aanvragen account Postcode.nl

Na het installeren van de app is het mogelijk een account aan te vragen. Klik op "Postcode.nl account aanmaken via InStijl Media". Wanneer je deze optie gebruikt hoef je na het invullen van de bedrijfsgegevens helemaal niets meer te doen! We helpen je dan vanaf begin tot eind met het instellen van de app.

Je kunt ook zelf je account bij postcode.nl aanmaken en de API Keys invullen in de app. Klik na het aanmaken van een account op postcode.nl op "Ik heb al API Keys van postcode.nl". Daarna kun je je gegevens invullen. Wanneer je op deze manier de app in stelt, ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste instellingen en het juiste abonnement.

Testen bij Postcode.nl

Je kunt een account aanmaken bij Postcode.nl zonder direct een abonnement af te nemen. Op deze manier kun je 200 adresaanvragen gratis testen.

Test de gratis adresaanvragen nooit in een live omgeving zonder de checkout in de gaten te houden. Wanneer u door de 200 gratis adresaanvragen heen bent, kan dit zorgen voor een deels onbereikbare checkout. Om dit te voorkomen dient u altijd de tests zelf in de gaten te houden, of in een aparte testomgeving  te testen.