Instellingen

Multishop Complete heeft een aantal instellingen die eenvoudig gewijzigd kunnen worden. Deze instellingen staan hieronder opgesomd:

Instelbaar per multishop

  • Type voorraad synchronisatie. Keuze uit:
    • Lightspeed Multishop gebruiken
      De voorraad wordt realtime gesynchroniseerd door Lightspeed's multishop functionaliteit. Overige velden (prijzen, artikelcodes etc.) worden door InStijl Media's multishop gesynchroniseerd.

    • Voorraad heen en terug synchroniseren
      Voorraad aanpassingen uit onderliggende shops meenemen naar alle andere gekoppelde shops. Er kunnen vertragingen optreden bij het synchroniseren van de voorraad.

    • Voorraad altijd overnemen uit hoofdshop (niet terugsynchroniseren)
      De voorraad word altijd aangepast naar de waarde in de hoofdshop

  • Order synchronisatie
    • Orders naar hoofdshop terugschieten (aan of uit)
      Synchroniseer orders uit de onderliggende webshop(s) terug naar de hoofdshop.
      Voorraad synchronisatie type moet ingesteld worden op "Voorraad altijd overnemen uit hoofdshop" om foutieve voorraad niveaus te voorkomen.

 

Instelbaar per onderliggende shop

  • Multishop inschakelen (aan of uit)
    Tijdelijk de synchronisatie uitschakelen. Wanneer de multishop geactiveerd wordt, zal de synchronisatie verder gaan waar deze gebleven is.
  • Product volgorde behouden (aan of uit)
    Zorg dat producten altijd in de juiste volgorde aangemaakt worden (oud - nieuw). Dit kan ervoor zorgen dat synchronisaties langer duren.
  • Categorieën synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer categorieën. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan categorieën.

  • Merken synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer merken. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan merken.

  • Specificaties synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer specificaties. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan types/specificaties.

  • Tags synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer tags. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan tags.

  • Leveranciers synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer leveranciers. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan leveranciers.

  • Filters & filterwaarden synchroniseren (aan of uit)
    Synchroniseer filters en filterwaarden. Als deze instelling uitgeschakeld is, zullen producten ook niet meer toegevoegd worden aan filterwaarden.

  • Tekstpagina's synchroniseren (aan of uit)
    Schakel de synchronisatie van tekstpagina's in of uit.

  • Blogs synchroniseren (aan of uit)
    Schakel de synchronisatie van blogs in of uit.

 

  • Synchronisaties
    • Product titel en lange titel. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
    • Product zichtbaarheid. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren (producten automatisch op 'verborgen' zetten)
    • Product omschrijving en inhoud. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren
    • Product SEO data. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren
    • Variant titel. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
    • Variant prijzen. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
    • Categorie titel en lange titel. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
    • Categorie zichtbaarheid. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren (categorieën automatisch op 'verborgen' zetten)
    • Categorie omschrijving en inhoud. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren
    • Merk titel en url. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
    • Merk inhoud. Keuze uit:
      • Alleen synchroniseren bij aanmaken
      • Altijd blijven synchroniseren
      • Nooit synchroniseren