6. Homepagina

Voor een B2B Webwinkel is het belangrijk dat bezoekers snel kunnen navigeren naar de producten die ze zoeken. Daarom hebben wij de homepage opgevuld met verschillende elementen om de bezoekers op hun bestemming te krijgen. In dit thema laten wij gelijk de verschillende wegen zien om zelfs bij de allergrootste shops niet verdwaald te raken.

Top 10 Producten

Maak hier jouw keuze welke producten je graag in de top 10 wilt laten zien op de homepage. Als je graag zelf de producten wilt sorteren, dan raden wij je aan deze op Aanbevolen producten te zetten en de producten te sorteren bij Producten voorpagina.

Categorieën voorpagina

Selecteer hier of je categorieën wilt vertonen in de vorm van tabs, waarbij producten direct op de homepage worden ingeladen of in vorm van afbeeldingen, waarbij bezoekers doorklikken naar een collectiepagina

Categorieën als tabs

Categorieën als afbeeldingen

Producten in Carousel
Activeer deze functie om je producten op de homepage in een carousel te tonen. Als je deze niet activeert dan verschijnen je producten gewoon onder elkaar.Producten
Maak hier jouw keuze welke producten je graag op de homepage wilt zien. Als je graag zelf de producten wilt sorteren, dan raden wij je aan deze op Aanbevolen producten te zetten en de producten te sorteren bij Producten voorpagina.

Toon “Sold out”, “Custom” en “Sale” labels
Activeer deze optie als je de labels van ‘uitverkocht’, “Custom” en ‘sale’ wilt tonen op de producten. Wanneer een product niet beschikbaar is, krijgt deze een uitverkocht label en wanneer een product een oude prijs heeft, dan krijgt deze een sale label.

Tags Homepage
Activeer hier de tags op de homepage.

Merken
Activeer de merken op de homepage.