4. Afbeeldingen

Hier is het mogelijk de afbeeldingen van de website aan te passen en de daar bijbehorende instellingen. De selectievelden onder deze categorie bepalen de weergave van de product-, categorie- en merk afbeeldingen. Wanneer één van deze is aangevinkt wordt de afbeelding opgevuld zodat er geen witruimtes ontstaan aan de zijkanten van de afbeelding.

Optimale formaten van de afbeeldingen in het Unity Thema zijn:

 • 4.1 Slider
  Voor de slider hebben wij 3 varianten. Hiervan verschillen de formaten betreft de afbeelding. Afhankelijk van welke variant u heeft gekozen, raden wij u aan de volgende formaten te hanteren.

Splitscreen (960x470px)

De opties onder het veld om je slider versie te selecteren, zijn voor de splitscreen. Het is mogelijk om de afbeelding te uploaden, de URL van de afbeelding, de titel en een subtitel.

Klantenservice Slider (1020x420px)

Headlines zijn afbeeldingen die een slider vormen die op uw homepage wordt weergegeven.

Ga via het linker menu van de backoffice naar Design > Headlines een slider toe te voegen. Headlines kunnen zeer goed gebruikt worden om (tijdelijke) acties te tonen. Let er op dat dit per taal moet worden ingesteld.

De volgorde van de headlines kunt u aanpassen door op het drie streepjes icoon te klikken links van de headline en de afbeelding naar boven of beneden te slepen.

Servicedesk

Voorbeeld: Unity Fashion

Op elke headline zit een compressie. Deze compressie is een systeemlimiet om te voorkomen dat de systeem performance eronder lijdt. Als dit er niet op zou zitten, dan laadt bijvoorbeeld uw webwinkel een stuk minder snel.  

Slider (1920x470px)

De instellingen om je slider in te stellen vind je onder het dropdown menu van waar je de slider variant selecteert. Je kan een afbeelding uploaden en een content met url neerzetten. Je kunt HTML gebruiken in het content tekstveld.

Voorbeeld: Unity Outdoor

 • 4.2 Product afbeeldingen minimaal 650px breed in verband met de afbeelding op de productpagina. De hoogte kan variëren, maar voor het beste resultaat raden wij aan om één formaat aan te houden voor alle productafbeeldingen. Als het geüploade formaat anders is dan verschijnen er witte randen; wat dus op te lossen is door passende afbeeldingen aan te vinken.
 • 4.3 Categorie afbeeldingen 510x290px in verband met de afbeelding op de collectiepagina. Als het geüploade formaat anders is dan verschijnen er witte randen; wat dus op te lossen is door passende afbeeldingen aan te vinken.
 • 4.4 Merk afbeeldingen 244x100px in verband met de afbeelding op de collectiepagina. Als het geüploade formaat anders is dan verschijnen er witte randen; wat dus op te lossen is door passende afbeeldingen aan te vinken.
 • 4.5 Product afbeelding dimensies Hier kunt u aangeven of u staande foto’s heeft of liggende.
  • Square minimaal 650x650px.
  • Portrait minimaal 650x750px.
 • 4.6 Productenrij Hier kunt u aangeven of u veel producten naast elkaar wilt of juist alles iets groter opgezet wilt hebben en minder producten op 1 rij.
  • Uitgeschakeld homepage: 4 producten en collectiepagina 3 producten op 1 rij.
  • Ingeschakeld homepage: 5 producten en collectiepagina 4 producten op 1 rij.