Voettekst

De voettekst van je thema is de sectie die onderaan elke pagina in je winkel wordt weergegeven. Je kunt het volgende aan de voettekst toevoegen:

  • Menu
  • Omschrijving
  • Contactgegevens

De pictogrammen voor sociale media die in de voettekst worden weergegeven, worden bepaald door je Thema-instellingen.

Je kunt tot 4 content-blokken toevoegen. Om een contentblok te verwijderen, klik je op het blok en vervolgens op Content verwijderen. Om een contentblok aan te passen, klik je op het blok en bewerk je de instellingen.

Menu

Door een menu content-blok toe te voegen, kun je een linklijst in de footer plaatsen. Je kunt maximaal 2 linklijst per rij toevoegen.

Omschrijving

Door een omschrijving content-blok toe te voegen, creëer je ruimte om een omschrijving te plaatsen over je online winkel. Je kunt onder de omschrijving je social media icoontjes toevoegen. Deze icoontjes worden bepaald door je Thema-instellingen.

Contactgegevens

Bij het content-blok contactgegevens kun je je gegevens invoeren waarmee bezoekers contact kunnen opnemen. Je kunt onder de omschrijving je social media icoontjes toevoegen. Deze icoontjes worden bepaald door je Thema-instellingen.

Tip

Je kunt blokken in deze sectie anders ordenen met behulp van handles voor het slepen en neerzetten van elk blok door dit icoontje  met je muis vast te houden ⋮⋮.