Dynamic Theme

Presets

Dynamisch & Vooruitstrevend

Word jij ook beperkt door de mogelijkheden van je Lightspeed thema? Maak hier direct een einde aan met het meest dynamische en gebruiksvriendelijkste thema in de Lightspeed Store. Het Dynamic Theme biedt unieke lay-out mogelijkheden die in geen enkel ander thema voorkomt en buiten de standaard lay-outs gaat van Lightspeed. De toekomst van e-commerce is onvoorstelbaar dynamisch, maar met dit thema is het eenvoudig om met alle trends mee te gaan of nog beter om zelf de trend te zetten.

Start nu je webshop

Spendeer jij ook altijd zoveel tijd aan het instellen van je webshop? Het opzetten en aanpassen van een thema was nog nooit zo eenvoudig. Met het Dynamic Theme heb je binnen enkele klikken al de basis van je webshop staan. Geen oneindige lijst met irrelevante opties waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar een geoptimaliseerde, duidelijk lijst met even veel mogelijkheden om in een handomdraai een stabiele webshop neer te zetten. Om het thema in te stellen is geen programmeerkennis vereist, maar ambitie om te willen knallen.

User Experience

In de e-commerce wereld is de competitiestrijd moordend en doen webdesigners hun best om boven het maaiveld uit te blijven steken. Het Dynamic Theme is daarom niet alleen de uitblinker op desktop, maar ook op mobiel en tablet is het een snelheidsmonster. Met het krachtige en vooral geoptimaliseerde design staat jouw webshop op elk apparaat als een huis.

De no-nonsense e-commerce partij 

InStijl Media, de no-nonsense e-commerce partij uit het Oosten en Lightspeed eCom partner vanaf de eerste minuut (zelfs al in SEOshop). Wij staan voor kwaliteit, no-nonsense en laten ons niet onder de indruk brengen door grootdoenerij. Wij zijn wie we zijn en laten onze kwaliteiten spreken. Wij zijn te allen tijde transparant, realistisch en gefocust op het eindresultaat, maar wij willen meer dan dat. Zoek met ons de uiterste mogelijkheden van Lightspeed op en daag ons uit om jouw e-commerce droom waar te maken.

Introductie
Modules
Instellingen
Changelog